About

Highlife Club je ekskluzivni događaj koji privlači preduzetnike i istinske zaljubljenike u sportske i luksuzne automobile. Ova jedinstvena manifestacija predstavlja kombinaciju vrhunskog adrenalina, umrežavanja i nezaboravnog luksuza.

01

Avantura

Program Highlife Club proteže se tokom 3-4 dana, nudeći učesnicima izvanrednu priliku da se prepuste vožnji najprestižnijih sportskih automobila, krećući se pažljivo odabranim rutama koje pružaju ne samo zadovoljstvo vožnje, već i predivne pejzaže koji oduzimaju dah. Učesnici će imati privilegiju da se za volanom nađu u nekim od najbržih i najmoćnijih automobila na svijetu, pružajući im pravu trku sa vjetrom i osećaj apsolutne slobode.

HighLife Club lamborgini
HighLife Club smjestaj
02

Luksuz

Nakon napornog dana vožnje, učesnici će biti smešteni u premium hotele koji odišu elegancijom i raskošom. Ovi luksuzni smještajni prostori pružaju savršeno utočište za odmor i opuštanje, sa vrhunskim sadržajima i uslugama koje zadovoljavaju najviše standarde. Učesnici će imati priliku da se osvježe u luksuznim spa centrima, uživaju u privatnim bazenima ili jednostavno opuste u raskošnom ambijentu svog smještaja.

03

Gastronomija

Jedan od aspekata Highlife Club-a su večere koje su kreirane od strane vrhunskih šefova i somelijera. Učesnici će biti u mogućnosti da se upuste u kulinarski raj, gde će svaki zalogaj biti pravi umjetnički doživljaj. Hrana će biti pažljivo odabrana, kombinujući najfinije sastojke i inovativne tehnike pripreme kako bi se stvorila vrhunska gastronomska iskustva. Uz to, somelijeri će ponuditi najkvalitetnija vina i pića, pružajući učesnicima mogućnost da se upuste u senzualno putovanje ukusa. Highlife Club takođe nudi i zabavu na najvišem nivou. Učesnici će imati priliku da se druže i umreže sa drugim istomišljenicima, stvarajući dragocjene poslovne veze i prijateljstva.

HighLife Club hotelska hrana
HighLife Club Hotel
04

Umrežavanje

Učesnici će imati priliku da se druže i umreže sa drugim istomišljenicima, stvarajući dragocjene poslovne veze i prijateljstva. Organizovane će biti i posebne tematske večeri i događaji, pružajući nezaborban provod uz muziku, ples i razne iznenađujuće nastupe. Highlife Club je događaj koji kombinuje vrhunski luksuz, strast prema sportskim automobilima, uzbuđenje vožnje, društveno umrežavanje i prefinjenu zabavu. Ovaj događaj pruža ne samo nezaboravna iskustva, već i mogućnost da se doživi životna raskoš na najvišem nivou.

Postani član

Prijavite se i ne propustite priliku da postanete deo ovog ekskluzivnog doživljaja.

PRIJAVITE SE
PRIJAVITE SE
HighLife Club LamborghiniHighLife Club Lamborghini